Τελικός Πανελληνίου Πρώταθλήματος Προσανατολισμού

ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ 
(ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ)
 
Α.Μ. 6295 /1998, ΠΛΑΓΙΑΡΙ, 57500, Τ.Θ. 80Γ, 
Δηλώσεις συμμετοχής: 6979-851001
___________________________________________________________
Ο αγωνας θα πραγματοποιηθεί στο Φραγμα Θερμης (Θεσσαλονικη). 
Οδηγίες για την άφιξη στο Φράγμα 
Εάν ερχόμαστε από Δυτικά ακολουθούμε τον περιφερειακό συνεχίζουμε για Χαλκιδική  και στρίβουμε για Θέρμη. Περνάμε μέσα από την κεντρική πλατεία  Θέρμης και στρίβουμε δεξιά για το Φράγμα Θέρμης. Υπάρχουν ενδείξεις με αεροπανώ που οδηγούν στην αφετηρία πάνω από την δημοτική καφετέρια και πάνω από εξοχική κατοικία με σκυλιά.
Κόστος συμμετοχής: 10 ευρώ  για ενήλικες (5 ευρώ για παιδιά) εφόσον έχουν δηλωθεί έγκαιρα.
(Καλύπτει τα πάγια έξοδα συνδρομής στην Παγκόσμια Ομοσπονδία, τα έξοδα αγοράς χαρτών και χαρτογράφησης, οδοιπορικά έξοδα για μετακινήσεις την περιοχή, διαφήμισης του αγώνα, ενοικίασης υλικού, ενοικίασης καταφυγίων, αγορά απωλεσθέντος υλικού, εκτύπωσης διπλωμάτων συμμετοχής, φωτοτύπησης βασικών οδηγιών προσανατολισμού, διδασκαλίας χρήσης πυξίδας κ.α.) Δεν καλύπτει φαγητό, αναψυκτικά κ.α. Δηλώσεις συμμετοχής στο 6979-851001
Αρκετά θετικό το γεγονός ότι υπήρχαν διαδρομές για αρχάριους και για προχωρημένους- έτσι υπάρχει γνωριμία του αθλήματος και αυτό  είναι αρκετά ενθαρρυντικό  έτσι ώστε οι αρχάριοι να συνεχίσουν και να συμμετέχουν αφού μένουν ηθικά ικανοποιημένοι και διασκεδάζουν» δήλωσε ένας συμμετέχων.
ΔΙΠΛΩΜΑΤΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΤΕΡΜΑΤΙΣΑΝ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΑ. ΔΕΚΑΕΠΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΣΤΟ ΣΠΟΡ. ΦΕΡΑΜΕ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.