Σεμινάριο και αγώνας προσανατολισμού στην Αθήνα

Την Παρασκευή 12-2-2016 και το Σαββατο 13-2-2016 θα διεξαχθεί σεμινάριο με διαλέξεις και αγώνας σπρίντ προσανατολισμού (orienteering). Πιο συγκεκριμένα την Παρασκευή 12-2-2016 απο τις 10 το πρωϊ μέχρι το απόγευμα θα πραγματοποιηθούν οι διαλέξεις. Το Σάββατο 13-2-2016 απο τις 10.00 η προπόνηση και απο τις 13.30 ο αγώνας. Παρακαλούμε ενημερωθείτε απο την ιστιοσελίδα: www.athensorienteering.gr και δηλώστε συμμετοχή.
Διαφορετικά επικοινωνείστε με τον Ζαχαρία Κιάφφα στο zkiaffas@phed.ua.gr η επικοινωνείστε με το ΤΕΦΑΑ Αθηνών. Ζαχαρίας Γ. Κιάφφας:
Ειδικό Εκπαιδευτικό Προσωπικό
Εθνικό & Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Σχολή Επιστήμης Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού, Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού
Τομέας Θεωρητικών Επιστημών, Αθλητική Διοίκηση
Τηλ: +30.210.72.76.180 και +30.210.72.76.132 και Κιν: +30.697.22.72.172

Η πραγματοποίηση το σεμιναρίου και του αγώνα γίνεται με πρωτοβουλία του κ. Ζαχαρία Κιάφφα, ΕΕΠ στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο και αποτελεί συνεπή συνέχεια στη μεγάλη προσπάθεια που έχουν αναλάβει οι φίλοι του αθλήματος στην Ελλάδα εδώ και 18 χρόνια! Σε συνεργασία με τον υπογράφοντα το ΤΕΦΑΑ Θεσσαλονίκης διοργάνωσε το πρώτο επιστημονικό σεμινάριο προσανατολισμού στην Ελλάδα. Θα πρέπει να υπενθυμίσουμε ότι ο κ. Κιάφφας επέδειξε διαχρονικά συνεπή στάση και βοήθησε αποφασιστικά όλα αυτά τα χρόνια χωρίς καμία απολύτως ανταμοιβή (το τονίζω αυτό στους χαλεπούς καιρούς που ζούμε) και με την παρουσία του, τις οργανωτικές του δυνατότητες καθώς φυσικά και τις γνώσεις του συνέβαλε καθοριστικά στην επιτυχία πολλών εκδηλώσεων. Στις 13 Μαΐου 1999 διοργανώθηκε το 1ο Διεθνές Σεμινάριο Αγωνιστικού Προσανατολισμού στο οποίο μίλησε η Γενική Γραμματέας της Διεθνούς Ομοσπονδίας Mrs Barbro Ronnberg. Το σεμινάριο παρακολούθησαν 80 άτομα. Η βοήθεια του κ. Ζαχαρία Κιάφφα ήταν καθοριστική για την επιτυχία της εκδήλωσης καθώς βοήθησε πάρα πολύ στις μεταφράσεις και στη φιλοξενία.
Το άθλημα του προσανατολισμού αποτελεί αυτοδύναμο άθλημα με δικιά του Ομοσπονδία σε όλες σχεδόν χώρες της Ευρώπης και μόνο στην την Αλβανία και τη Βοσνία και την Ελλάδα (παρά τις μεγάλες προσπάθειες που κατέβαλε ο υπογράφων επι 18 χρόνια αλλά και άλλοι φίλοι του αθλήματος πιό πρόσφατα), την Αλβανία και τη Βοσνία υπάρχει άγνοια.
Η δράση υποστηρίζεται από την περιφέρεια Αττικής, και τον σύλλογο ΑΕΤΟ
https://sites.google.com/site/aetos2010a/
Παρακαλούνται οι φίλοι του αθλήματος να παραβρεθούν στις εκδηλώσεις.

Με τιμή,

Κωνσταντίνος Κουκουρής,
Ph.D. στην Κοινωνιολογία του αθλητισμού
Ιδρυτής του συλλόγου Ελληνικός Σύλλογος Αγωνιστικού Προσανατολισμού
Εκπαιδευτής προσανατολισμού

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.