Vacanța activa pe Nea Skioni, Cassandra, Halkidiki. O experiența unica sportiva, nu exista un ghid mai bun pentru regiunea data

Prima zi (ex.) Simbata

Dimineata: Un început relaxant cu exerciții de flexibilitate și de yoga in grădina cu scopul de a ne înviora după călătorie.Urmeaza plecarea spre plaja Csenia Paliouri, înot și activități in apa. Intoarcere spre punctul de cazare pentru relaxare.

Seara: Plimbare prin deosebitul sat pescăresc local Nea Skioni, admirând varietatea superba a bărcilor de pescuit din port.Multe variante in alegerea unei taverne pentru cina.

A doua zi (ex) Dumincă 

Dimineața Activități de ciclism montan.Avem posibilitatea de a transfera bicicletele pina in vârful dealului,cu scopul evitării oboselii.Statie la sfirsitul  drumului cu asfalt.Initial urmam drumul cu priveliște spre ambele laturi ale peninsulei,urmărind direcția spre Kassandrino,coborim prin sublima pădure de pin spre plaja.Bicicletele sunt furnizate de hotel la un preț economic.E important sa ne informați de intențiile d-voastre din timp.Dupa întoarcerea bicicletelor la hotel,ne îndreptam spre centrul de activități maritime pe plaja Anemi Hotel.Activitati cu apa sunt disponibile doar vara.

Seara: Plimbare pe drumul de lingă plaja Poseidio.Cina in unele dintre tavernele locale.

A treia zi (ex.) Luni

Dimineața: Încălzire și joc de fotbal pe stadiul municipal de la Nea Skioni. Stadiul e înconjurat de dealuri împădurite și se afla destul de aproape de locul de cazare. Dupa fotbal urmează și alte jocuri pentru copii și maturi. Baie pe plaja Agios Ioannis,se afla mai jos de drumul unde se afla cazarea.

Seara: Cu automobilul ne îndreptam spre biserica Agios Nikolaos,se afla exact la marginea peninsulei.Baie in apele străvezii pe una dintre cele mai superbe plaje din regiune.Cina in una dintre tavernele satului Paliouri,intr-o atmosfera unica.

Scelerate

Ziua a patra: (ex.) Marți 

Activități de ciclism montan. Avem posibilitatea de a transporta bicicletele pina in vârful dealului,cu scopul evitarii oboselii. Statie la sfirsitul drumului cu asfalt. Initial urmam drumul cu priveliște spre ambele laturi ale peninsulei,urmărind direcția spre Agia Paraskevi.Coboram spre satul Agia Paraskevi, trecând printr-o pădure superba de pin.Vizitam muzeul laografic local. Exponatele prezintă istoria și folclorul regiunii Kassandra. Exista exponate care prezintă mituri din antichitate și evenimente istorice din zilele noastre.Puteti urmări, la fel, prezentarea unor costume originale tradiționale,broderii de mătase,diferite vasuri etc.Ne întoarcem pe același drum spre automobilul parcat.

Seara: Vizitam sătucul Kassandrinos, care se afla in inima pădurii din Kassandra. Cina in unele dintre taverne.

Ziua 5: (ex,) Mercuri

Explorați in siguranța frumusetea excepțională a lumea subacvatice din Halkidiki sub îndrumarea instructorilor trainer de scufundări profesionali(Anastasia Resort).

Bucurați-vă de o experiența de neuitat.Deschideti o lume noua.Apa străvezie și curată va asigura o vizibilitate perfecta.Variabilitatea vieții submarine,absenta speciilor periculoase,accesul facil spre multe locuri de scufundare-toate acestea o fac pe Halkidiki un loc potrivit pentru diving. 

Agia Paraskevi se afla foarte aproape de locul de cazare.

Seara: Plimbare pe drumul de coasta lingă plaja Pefkohori.Cina in una dintre tavernele locale. Continuam pe drumul care unește Nea Schioni și Hanioti. Drumul cu auto la întoarcere e o experiența de neuitat.

Ziua 6: (ex.) Joi

Plimbare pe dealurile împădurite cu ajutorul instructorului (sunt oferite instrucțiuni detaliate). Exercitii yoga in grădina hotelului.

Puteți vizita centrul de Spa Agia Paraskevi și sa faceți o baie in apele terapeutice.In aceste ape care izvorăsc din adincimile pământului și înviorează spiritul și corpul veți gusta o experiența unica. Urmeaza masa in unele dintre tavernele locale. Cursuri de caiac sunt disponibile pe plaja Loutra.

Seara: Cursuri de caiac pentru începători pe plaja Agios Ioannis din Nea Skioni.

Ziua 7: (ex)  Vineri

Navigație maritima.Evadati pentru o excursie de o zi închiriind o barca cu pânze privată și explorați fermecatoarele plaje nisipoase ale lui Halkidiki,pe unele veți găsi și sport  maritim.Instructorii sunt profesionali.

Seara:Urmăriți un spectacol teatral in teatrul Siviri(dacă exista),diferit pe dealul Siviri 

Epilog: Orice alta idee e bine venită. Vom face tot posibil pentru a va deservi pe parcursul cazării.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.